Antep Fıstıklı Dolama 1150 G Tepsi
1150 Gr. Tepsi: ~34 Dilim
Baklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikalarına sahip üretim tesislerinde Gaziantepli ustalar tarafından sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tamamen geleneksel ve orjinal yöntemlerle günlük olarak üretilmektedir. Ürünlerimiz Antep fıstığı, sade yağ, özel karışım buğday unu, içeriğine göre süt ve irmiğin yanı sıra doğal pancar şekeri kullanılarak üretilmekte ve hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır.
Baklava ve tatlı çeşitlerimiz sipariş miktarına göre günlük olarak üretilmektedir. Bu sebeple özellikle tepside baklava ürünleri içeren siparişler stok durumuna genellikle göre bir sonraki gün kargoya verilmektedir.
Sipariş ve Kargo Önerisi
Kutulu olarak sipariş edilen baklava ve tatlı ürünleri en doğru ve güvenli şekilde ambalajlanarak kargoya verilmektedir. Ancak bu ürünlerin hem fiziksel yapısı gereği hem de daha itinalı bir kargo süreci için tepsili olarak sipariş edilmesi önerilmektedir.
Baklava ürünü içeren siparişlerinizi verirken sipariş ekranlarımızda karşınıza seçenek olarak gelecek olan ve şu an sadece İstanbul ve Ankara merkez ilçelerde geçerli olan Özel kargo seçeneği ile siparişleriniz hem ertesi gün elinize ulaşacak hem de standart kargoya göre daha itinalı bir ulaşım sağlanmış olacaktır.
Perşembe ve cuma günleri özellikle standart kargo seçilerek verilen baklava siparişleri teslimatın gecikme ihtimaline karşın cumartesi günü kargoya verilmektedir. Bu konuda özel bir talebiniz olması durumunda siparişinizi verirken bize not olarak talebinizi iletebilirsiniz.
İçindekiler: Buğday unu, buğday nişastası, yumurta, sadeyağ, Antep fıstığı, şeker
Ürün Muhafaza Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Ürün Kullanım Önerisi: Ürünü önceden ısıtılmış fırında ya da ocakta birkaç dakika ısıtarak servis ediniz
Raf Ömrü: 7 gün
Alerjen Uyarısı: Glüten, Yumurta ve Antep Fıstığı içerir
Benzer Ürünlerimiz